فرض کنید مدیر عامل شرکت از شما خواسته است اکانت گوگل ادوردز شرکتتان را ایجاد کنید. در چنین شرایطی احساس اضطراب و استرس اولین چیزی است که به سراغتان می آید. اما نیازی نیست زیاد نگران باشید. ایجاد اکانت گوگل ادوردز آنقدرها که شما فکر می کنید سخت و دشوار نیست. بله رابط ادوردز می تواند کمی سردرگم کننده باشد اما شما می توانید از طریق مراحل موجود یک اکانت گوگل ادوردز با ساختار بسیار عالی ایجاد کنید. همچنین باید به خاطر داشته باشید که ساختار گوگل ادز شما دائمی نیست و در طول زمان تغییر خواهد کرد.
چرا ساختار اکانت گوگل ادوردز اینقدر اهمیت دارد؟
اجازه دهید یک مرحله به عقب برگردیم. ساختار گوگل ادز به چه معناست و چرا اینقدر مهم است؟ ساختار اکانت به شما اجازه می دهد نحوه آغاز تبلیغ، زمان و مکان ظاهر شدن آن را کنترل کنید. نداشتن یک اکانت با ساختار عالی همانند تلاش برای رانندگی در خودرویی است که به درستی ساخته نشده است.
در چنین شرایطی امکان تصادف وجود خواهد داشت. به خاطر داشته باشید که داشتن اکانتی با ساختار خوب مزایای زیر را برای شما به همراه خواهد داشت:
- شما را مطمئن می سازد که جستجوهایی که به نمایش تبلیغ شما می انجامد به مخاطبانتان مرتبط است و می تواند کلیک آن ها را دریافت نماید.
- به امتیاز کیفیت بهتر می انجامد که همین امر نیز به نتایج بهتر و هزینه پایین تر منجر خواهد شد. همانطور که می دانید امتیاز کیفیت (Quality Score) نشان دهنده این است که گوگل چقدر شما را دوست دارد.
- اکانت شما را سازمان یافته تر نگه می دارد و به شما اجازه می دهد آن را بهینه سازی نمایید. اگر اکانت شما به هم ریخته باشد، شما نیز در این شلوغی گم می شوید و نمی توانید برای به دست آوردن بهترین نتایج، اکانت خود را بهینه سازی نمایید. به همین خاطر زمانی که می خواهید ساختار گوگل ادز خود را تعیین کنید بهتر است سازماندهی آن را مدنظر داشته باشید.
6 مولفه ضروری ساختار اکانت گوگل ادوردز:
داشتن درک صحیح و درست از هر مولفه ای که در اکانت گوگل ادوردز وجود دارد بسیار ضروری است. قبل از اینکه بخواهید کار خود را آغاز کنید این مولفه ها را بشناسید. اجازه دهید موارد اساسی ساختار گوگل ادز را با هم مرور کنیم:
- کمپین ها (Campaigns) : شما معمولا تنها چند کمپین اندک در اکانت خود خواهید داشت، مگر اینکه اکانت بسیار بزرگی داشته باشید. هر کمپین نیز در برگیرنده گروه های تبلیغاتی است که شامل کلمات کلیدی است که باید در متن تبلیغ و صفحه فرود گنجانده شود. معمولا توصیه می شود بر اساس نحوه اختصاص بودجه بازاریابی خود، در مورد موضوعات کمپین تصمیم گیری کنید زیرا تنظیم بودجه در سطح کمپین خواهد بود.
- گروه های تبلیغاتی (Ad Groups) : در هر کمپینی، شما گروه های تبلیغاتی مرتبط را ایجاد خواهید کرد که بسیار خاص خواهد بود. هیچ عدد و تعداد پیشنهادی برای گروه های تبلیغاتی در هر کمپین وجود ندارد اما می توان آن را مدیریت کرد. این گزینه ممکن است بودجه تبلیغاتی شما را در سرتاسر گروه های تبلیغاتی متعدد، کلمات کلیدی، تبلیغات و صفحات فرود تحت تاثیر قرار دهد. به خاطر داشته باشید که گروه های تبلیغاتی در برگیرنده کلمات کلیدی (بیشتر از 10 الی 20 مورد پیشنهاد نمی شود) است. این کلمات کلیدی می تواند تبلیغ متنی شما را آغاز کند و سپس مخاطب را به صفحه فرود مناسب هدایت نماید.
- کلمات کلیدی (Keywords) : کلمات کلیدی در هر گروه تبلیغاتی وجود خواهد داشت و برای کنترل آغاز و نمایش تبلیغات در گوگل بسیار مهم است. زمانی که فردی در جعبه جستجوی گوگل عبارتی را تایپ می کند (به این عبارت کوئری جستجو شده می گویند) با کلیدواژه های موجود منطبق می شود و تبلیغ مرتبط با آن به نمایش در می آید. هر کلیدواژه ای CPC حداکثر (حداکثر هزینه به ازای کلیک)، match type (نوع انطباق) و امتیاز کیفیت مرتبط با آن را دارد. قبل از به کار بردن کلمات کلیدی باید پژوهش کلیدواژه ها انجام شود و درک درستی از match type حاصل گردد. سپس زمان کافی صرف پالایش و بهینه سازی استراتژی کلمات کلیدی اختصاص یابد.
- کلیدواژه های منفی (Negative Keywords) : این گزینه عمدتا توسط تبلیغ کنندگان نادیده گرفته می شود اما باید به درستی تنظیم گردد تا از صرف هزینه های بسیار زیاد در مورد جستجوهای نامرتبط جلوگیری شود. به خصوص اگر از کلیدواژه های اصلاح شده با انطباق گسترده استفاده می کنید ممکن است با جستجوهای نامرتبطی روبرو شوید که با تبلیغ و کلمات کلیدی شما هماهنگ اند اما نمی توانند ترافیک هدفمندی برایتان فراهم آورند. سعی کنید لیست کلیدواژه های منفی خود را ایجاد کنید و گزارش کوئری های جستجو شده را بررسی نمایید. در این شرایط قادر خواهید بود کلمات کلیدی منفی بیشتری شناسایی نمایید.
- متن تبلیغ (Ad Text) : این متن دقیقا همان متنی است که به هنگام شروع تبلیغ برای مخاطبان نمایش داده می شود. هر گروه تبلیغاتی باید 2 الی 3 تبلیغ به ازای هر گروه داشته باشد که به صفحه فرود یکسان هدایت می گردد. برای اینکه تبلیغ شما پذیرفته شود بهتر است راهنمای گوگل ادوردز را در این زمینه مطالعه کنید و از آن پیروی نمایید. در طول زمان، تبلیغ خود را با تست A/B بسنجید و مزایای تبلیغ خود را با رقبای موجود مقایسه نمایید.
- صفحات فرود (Landing Pages) : آخرین گزینه ای که بررسی می کنیم، صفحات فرود است. صفحه فرود مقصدی است که هر تبلیغ، جستجو کننده را به آن هدایت خواهد کرد (احتمالا صفحه ای در سایت با پیشنهادات مرتبط یا Call to action). توصیه می کنم به هنگام طراحی صفحه فرود خود بسیار استراتژیک عمل کنید. اطمینان حاصل نمایید که هر تبلیغ به یک صفحه مرتبط می رسد که نه تنها کلیدواژه های سرمایه گذاری شده را در آن گروه تبلیغاتی نشان می دهد بلکه متن تبلیغاتی نشان داده شده در نتایج موتورهای جستجو را به نمایش می گذارد. مرتبط بودن صفحه فرود و بهینه سازی آن برای موفقیت در PPC بسیار ضروری است.
خوب حالا که موارد اصلی را در مورد اکانت گوگل ادودرز می دانید می توانیم جزییات آن را مورد بررسی قرار دهیم و ببینیم به هنگام ایجاد اکانت چه مواردی را باید مدنظر داشته باشیم.
1- صرف زمان برای تعیین ساختار گوگل ادز و چگونگی ایجاد آن
ما همیشه با یک سوال اساسی روبرو می شویم و آن هم این است که ساختار گوگل ادز عالی چه ساختاری است؟ هیچ دستور العمل جادویی برای ساختار بندی اکانت شما وجود ندارد. استراتژی های متعددی برای اینکار وجود دارد که می تواند موفقیت شما را تضمین نماید. خوشبختانه روش های مختلفی در این زمینه وجود دارد که بسیار کارساز و موثر خواهد بود:
- بر اساس ساختار سایت: سایت شما چگونه سازماندهی شده است؟ آیا تب ها یا صفحات متفاوتی برای محصولات و پیشنهادات مختلف خود دارید؟ آیا صفحات جداگانه ای برای محصولات ارزشمند خود دارید؟ اگر سایت شما ساختار خوبی داشته باشد می توانید اکانت خود را نیز به همین شیوه سازماندهی کنید.
- بر اساس محصولات و خدمات ارائه شده: این گزینه نیز به احتمال زیاد شبیه ساختار سایت شما خواهد بود اما به ساختار محصولات و خدمات مختلفی که ارائه داده اید فکر کنید و اکانت خود را به همین شیوه ساختاربندی نمایید. به عنوان مثال فرض کنید که شما فروشنده اسباب و لوازم مرتبط با ورزش تنیس هستید. ممکن است بخواهید کمپینی را برای راکت تنیس، توپ تنیس، لباس های مرتبط با تنیس و سایر موارد ایجاد کنید. سپس در کمپین راکت تنیس ممکن است گروه های تبلیغاتی جداگانه ای برای برندی که به فروش می رسانید یا اندازه راکت ایجاد نمایید. به پیشنهادات مختلف خود نگاهی بیندازید و در مورد اینکه کدام گزینه ارزشمندتر است تصمیم بگیرید. آیا تقاضای زیادی برای کیف تنیس به صورت آنلاین وجود دارد؟ اگر چنین است می توانید کمپینی را برای کیف تنیس با بودجه بیشتر ایجاد کنید. زمانی را برای بررسی محصولات اختصاص دهید و در مورد اینکه چگونه می توانید بودجه خود را بین کمپین ها تقسیم کنید تصمیم بگیرید.
- بر اساس موقعیت: آیا موقعیت برای کسب وکار شما مهم است؟ ممکن است شما یک دفتر حقوقی داشته باشید که در موقعیت های مختلف واقع شده است. اگر هدف قرار دادن بر اساس موقعیت برای شما مهم است می توانید ساختار گوگل ادز خود را بر اساس آن تعیین کنید. به عنوان مثال می توانید محصولات خود را در شهر خاصی به فروش برسانید.
البته تاکتیک های زیادی برای ساختار گوگل ادز وجود دارد اما نکته مهمی که باید به خاطر داشته باشید این است که زمان کافی برای ایجاد یک ساختار منطقی کنار بگذارید.
مدیریت، بهینه سازی و پیگیری این نوع ساختار باید ساده و آسان باشد. به همین خاطر بهتر است زمانی را برای بررسی تاکتیک های مختلف سازماندهی اکانت خود اختصاص دهید و در مورد ساختاری که برای کسب و کار شما مفید است تصمیم گیری نمایید.
بعد از اینکه در مورد ساختار خود تصمیم گیری کردید، توصیه می کنم آن را بر روی کاغذ یا سند اکسل پیاده کنید تا نمایش بصری کامل تری در مورد کمپین ها و گروه های تبلیغاتی خود داشته باشید.
2- پژوهش کلیدواژه ها را انجام دهید
خوب حالا شما یک ساختار اکانت زیبا با قالب کمپین و موضوع گروه های تبلیغاتی دارید. زمان آن فرا رسیده است که این گروه های تبلیغاتی را با کلمات کلیدی مناسب پر کنید اما سوال اینجاست که چگونه می توان چنین کلماتی را انتخاب کرد؟ افراد از کجا متوجه می شوند که این کلمات کلیدی برایشان مفید است؟
شاید برخی از افراد بخواهند کلمات کلیدی خود را به صورت تصادفی انتخاب نمایند اما این رویکرد مناسبی نیست. زمانی که قصد دارید چنین کلماتی را انتخاب کنید باید به فکر پژوهش کلمات کلیدی باشید.
اینکار شما را مطمئن می سازد که کلیدواژه های انتخابی زیاد رقابتی نیستند یا امتیاز کیفیت و حجم جستجوی پایینی ندارند. کار خود را در هر گروه تبلیغاتی آغاز کنید و لیست سازمان یافته ای در سند اکسل داشته باشید.
سپس از کیورد پلنر گوگل (Google Keyword Planner) یا سایر ابزارها برای یافتن کلمات کلیدی مناسب برای هر گروه تبلیغاتی استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که بهتر است کار خود را برای کلیدواژه های اندک در هر گروه تبلیغاتی آغاز کنید (حداکثر 10 الی 20 کلیدواژه).
حتما از خودتان می پرسید چرا؟ آیا بهتر نیست برای گرفتن نتایج بهتر بر روی کلیدواژه های بیشتر سرمایه گذاری کنیم؟ یک مهمانی را در نظر بگیرید که بسیار شلوغ است. همه غذاها توسط افراد خورده شده است و حتی جای نفس کشیدن نیز وجود ندارد.
افرادی که در این مهمانی حضور دارند ممکن است پای شما را له کنند بدون اینکه متوجه حضور شما در آن جمع شوند. گوگل نیز به هنگام استفاده بیش از حد کلمات کلیدی در گروه تبلیغاتی چنین واکنشی از خود نشان می دهد.
گروه تبلیغاتی شما بسیار شلوغ است و شانس به دست آوردن ترافیک مناسب از این کلمات بسیار کمتر می شود. بعد از اینکه کلمات کلیدی مناسب برای هر گروه تبلیغاتی را لیست کردید زمان آغاز کار فرا می رسد.
3- اولین کمپین خود را ایجاد نمایید
خوب حالا که زمان کافی بر روی ساختار گوگل ادز با لیست دقیقی از کلیدواژه ها صرف کردید، می توانید کار خود را آغاز کنید و اولین کمپینتان را بسازید.
کار خود را با کمپینی آغاز کنید که اولویت بالایی دارد. اولین کاری که باید انجام دهید مرور تنظیمات کمپینتان است. این بخش به نظر ساده می رسد اما تبلیغ کنندگان در این مرحله اشتباهاتی را مرتکب می شود که می تواند بودجه بازاریابیشان را نابود کند. با احتیاط کار کنید. ایتم های زیر را دوباره بررسی نمایید:
- نوع (Type) : این گزینه به طور خودکار بر روی شبکه جستجو با شبکه نمایش قرار گرفته است. این گزینه برای تبلیغ کنندگان خاصی که به دنبال دستیابی به مخاطبان بیشتر هستند مفید خواهد بود اما به خاطر داشته باشید که این مورد باعث می شود تبلیغ متنی شما خارج از محدوده جستجو و در شبکه نمایش نیز نشان داده شود. من ترجیح می دهم شبکه جستجو و نمایش را به صورت جداگانه مورد استفاده قرار دهم. به همین خاطر توصیه می کنم گزینه Search Network Only را انتخاب کنید.
- موقعیت و زبان (Locations & Languages) : اطمینان حاصل کنید که گزینه مناسبی را برای کمپین خود انتخاب می کنید.
- استراتژی مزایده (Bid Strategy) : من توصیه می کنم مزایده خود را به صورت دستی انجام دهید تا بتوانید کنترل دقیق تری بر روی بودجه خود داشته باشید. به طور پیش فرض، گوگل ادوردز خودش اینکار را انجام می دهد. پس مطمئن شوید که این گزینه را تغییر می دهید.
- مزایده پیش فرض و بودجه (Default Bid & Budget) : مزایده پیش فرض حداکثر هزینه به ازای هر کلیک است که به هر کلیدواژه ای که اضافه می کنید اعمال می شود. این گزینه را می توان برای هر کلیدواژه تغییر داد. بودجه نیز از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. باید هزینه ای که قصد دارید هر روز در کمپین خود صرف کنید را محاسبه نمایید.
4- اولین گروه تبلیغاتی و تبلیغ متنی خود را ایجاد کنید
برای اینکه بتوانید کمپین خود را به درستی اجرا کنید به تبلیغ نیاز خواهید داشت. تبلیغ به لیست کلیدواژه هایی که در گروه تبلیغاتی وجود دارد مرتبط است.
پس اولین کاری که باید انجام دهید ایجاد گروه تبلیغاتی جدید است. زیر تب کمپین در اکانت ادوردز، می توانید تب Ad groups (گروه تبلیغاتی) و دکمه قرمز رنگ + AD GROUP را مشاهده کنید. آن را انتخاب کنید و چون قبل برای گروه تبلیغاتی خود نامی را انتخاب کنید.
حالا باید اولین تبلیغ خود را ایجاد نمایید. گروه تبلیغاتی بدون وجود تبلیغ کار نخواهد کرد. زمانی که می خواهید متن تبلیغ خود را بنویسید، توصیه های زیر را مدنظر داشته باشید:
- محدودیت کاراکتر: زمانی که از محدودیت کاراکتر تبلیغات متنی گوگل رد شدید، گوگل خودش هشدارهایی را ایجاد می کند اما بهتر است بدانید که هر یک از دو تیتر تبلیغ شما می تواند 30 کاراکتر و توضیحات آن 80 کاراکتر داشته باشد.
- مرتبط بودن: متن تبلیغ شما باید منعکس کننده کلمات کلیدی و صفحه فرودی باشد که تبلیغ به آن هدایت می شود. اگر بر روی کلمات کلیدی عمومی همچون کفش تنیس سرمایه گذاری می کنید و متن تبلیغ شما در مورد کفش تنیس زنانه است، جستجوکنندگان مرد بر روی آن کلیک نخواهند کرد. به طور واضح کلیدواژه های هدف خود را در داخل تیتر و خط توضیح تبلیغ متنی تان بگنجانید.
- بهترین تمرینات: نمی توان تمامی تمرینات خوبی که در مورد تبلیغات متنی وجود دارد در این بحث نشان داد اما برخی از موارد وجود دارد که می توانید به خاطر داشته باشید. به عنوان مثال افزودن پیشنهادات خاص با اعداد در تیتر، استفاده از نقطه در انتهای توضیح، استفاده از عبارات احساسی و … می تواند مفید باشد.
- راهنمای تایید تبلیغ گوگل را مطالعه کنید: به من اعتماد کنید. هیچ کس دوست ندارد تبلیغش از طرف گوگل رد شود. البته اگر چنین اتفاقی رخ دهد نباید زیاد ناامید شوید اما به خاطر داشته باشید که چنین موضوعی تاثیر منفی بر روی عملکرد تبلیغ شما خواهد داشت و اجرا شدن آن را به تاخیر می اندازد. اطمینان حاصل کنید که راهنمای تایید تبلیغ گوگل را به دقت مطالعه می کنید.
- تبلیغ خود را به یک صفحه فرود مرتبط هدایت کنید: در دنیای ایده آل، ممکن است صفحه فرودی داشته باشید که برای هر گروه تبلیغاتی طراحی شده است. اگر چنین نیست باید زمان و منبعی را برای ایجاد صفحات فرود خاص برای هر گروه تبلیغاتی اختصاص دهید. این موضوع ممکن است به نظر احمقانه برسد اما اگر صفحه فرودی که جستجوکننده به آن هدایت می شود با تبلیغ موجود مرتبط نباشد، امکان بازگشت کاربر به نتایج گوگل بسیار بالا خواهد بود.
5- لیست کلیدواژه های مرتبط را به گروه تبلیغاتی خود اضافه کنید
در همان صفحه که گروه های تبلیغاتی را ایجاد می کنید، می توانید جعبه سفیدی را مشاهده کنید که با عنوان Keywords (کلیدواژه) برچسب خورده است.
در این مکان می توانید لیست کلمات کلیدی که قبلا ایجاد کرده اید را اضافه نمایید. این لیست باید کوتاه باشد و به متن تبلیغ و صفحه فرود مرتبط گردد. همچنین بهتر است به خاطر داشته باشید که به طور پیش فرض، کلمات کلیدی جدید به صورت انطباق گسترده اضافه می شود.
برای مشخص کردن match types از نشانه گذاری های تعیین شده استفاده کنید. به عنوان مثال از علامت نقل قول برای مشخص کردن “عبارات پیوسته” و از براکت برای [عبارات دقیق] و از علامت جمع برای +کلمات +موردنیاز استفاده کنید.
بعد از اینکه گروه تبلیغاتی خود را به همراه تبلیغ و کلیدواژه های مرتبط با آن ایجاد کردید، می توانید کلیدواژه های بیشتری به آن بیفزایید. برای اینکار به گروه تبلیغاتی مربوطه در سایدبار چپ بروید و سپس تب Keywords را انتخاب کنید و دکمه قرمز رنگ +Keyword را فشار دهید.
بعد از اینکه ایجاد اولین گروه تبلیغاتی، متن تبلیغ و لیست کلیدواژه های خود را به اتمام رساندید، دکمه Save را انتخاب کنید. تبریک می گوییم. شما موفق شدید اولین کمپین، گروه تبلیغاتی، متن و لیست کلیدواژه ها را ایجاد کنید اما همه چیز به همین جا ختم نمی شود.
6- یک یا دو تبلیغ بیشتر در گروه تبلیغاتی خود ایجاد کنید و تنظیمات تبلیغ را تنظیم نمایید
خوب حالا که همه چیز را تنظیم کرده اید و اولین گروه تبلیغاتی شما در حال اجراست، باید حداقل یک یا دو تبلیغ دیگر نیز ایجاد کنید. این تبلیغ ها در هر گروه تبلیغاتی اجرا می شود تا عملکرد تبلیغ ها با هم مقایسه گردد.
تبلیغ شما باید شبیه به هم باشد اما کلمات و نحوه نوشتن آن کمی با هم فرق کند. به عنوان مثال می توانید Call to action را در مکان متفاوتی قرار دهید یا نکته کلیدی متفاوتی برای هر تبلیغ در نظر بگیرید. اینکار به شما اجازه می دهد تبلیغ خود را بررسی کنید و ببینید چه چیزی مخاطب را تحریک می کند.
به خاطر داشته باشید که هنوز باید از موارد بیان شده در قسمت 4 تبعیت کنید. برای ایجاد تبلیغ جدید، ابتدا مطمئن شوید که در بخش کمپین اکانت گوگل ادوردز خود قرار دارید. در سمت چپ صفحه انتخاب شده، گروه تبلیغاتی را که ایجاد کرده اید انتخاب کنید و به تب ads بروید. از طریق این تب می توانید دکمه +Ad را انتخاب کنید و به ایجاد تبلیغ جدید بپردازید.
بعد از اینکه همه تبلیغ های مورد نیاز را برای آن گروه تبلیغاتی ایجاد کردید، به تنظیمات کمپین بروید و با انتخاب کمپین مورد نظر، تنظیمات مورد نظر را اعمال کنید.
در این بخش متوجه Delivery method خواهید شد که نحوه ارائه تبلیغ در صفحه نتایج موتور جستجو را مشخص می کند. مطمئن شوید که تبلیغ شما به صورت استاندارد ارائه می شود. اینکار مانع از صرف هزینه های اضافی در طول روز می شود.
آخرین تنظیمی که باید انجام دهید گزینه Ad delivery است. این تنظیم مشخص می کند که کدام یک از آگهی های متنی شما به چه میزان نمایش داده شود.
مرحله بعدی در ساختار گوگل ادز چیست؟
هنوز کار شما تمام نشده است. باید مراحل را بارها و بارها تکرار کنید. همانطور که در بخش های قبلی مقاله بیان کردیم، شما به گروه های تبلیغاتی اندکی برای هر کمپین نیاز دارید تا بتوانید کلیدواژه های مرتبط با هر کمپین را نشان دهید. به نقشه اکانت خود که در مراحل قبلی ایجاد کردید برگردید و ببینید چه کارهایی برای بهبود ساختار گوگل ادز خود می توانید انجام دهید.
امیدواریم که از خواندن این مقاله اطلاعات مناسبی کسب کرده باشید. برای متخصص شدن در تبلیغات گوگل توصیه میکنیم مقالات وبلاگ جی ادز را بخوانید.
منبع: Wordstream
چطوری میتونم بسازم؟
خودم میتونم بسازم یا باید حتما شرکتی یا شخص دیگه بسازه برام؟
ساخت اکانتش هزینه هم داره؟
برای ساخت اکانت گوگل ادز بهتره با یکی از شرکت های معتبر در این حوزه تماس بگیرید.
البته اگه آشنایی کافی با ادوردز دارید و کارت اعتباری دلاری (ویزا کارت یا مستر کارت) داشته باشید میتونین خودتون اکانت بسازین و شارژ کنین.
سلام ممنون میشم برآورد کنید که چقدر هزینه تبلیغاتش برای 1 ماه یا 1000 کلیک برای کلمه کلیدی جارچی چقدر میشه.
سپاس
هزینه تبلیغات در گوگل برای کلمات کلیدی مختلف سایت شما متفاوت است. برای سایتتون با یک سنت هم میتونین کلیک بگیرین و با چند دلار هم و این بستگی به ارزش کلمات کلیدی داره که براشون تبلیغ انجام میشه. بهترین پیشنهادم برای شما اکانت مدیریت شده تبلیغات در گوگل هست که میتونین تبلیغات در گوگل رو با کمترین پلن (50 دلار) تهیه کنین تا تبلیغات شما به صورت حرفه ای توسط تیم پشتیبانی ایجاد بشه.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره هزینه ها و پلن های مختلف تبلیغات در گوگل پیشنهاد میکنم با تیم فروش جی ادز تماس بگیرید.